Bezpečný Internet





Magazín eKamarád jako zdroj informací o volném čase

V Magazínu eKamarád najdete velké množství informací, které jsou přehledně členěny do několika desítek rubrik. Děti zde najdou pozvánky na zajímavé akce, recenze na zajímavé knížky nebo zajímavé internetové stránky pro děti, soutěže o ceny, ale i reportáže z různých akcí.

 

Dospělí zde zase najdou metodiku, která je určena hlavně vedoucím dětských kolektivů. Najdete zde i diskuse na nejrůznější témata, ke kterým se vyjadřují odborníci, ale i děti samy.

 

Magazín přináší denně aspoň jeden článek, někdy i více. K článkům je možno i diskutovat. Tato diskuse je rovněž monitorována a pokud se zde objeví nevhodný diskusní příspěvek, administrátor jej v krátké době odstraní.

 

Magazín eKamarád má široké spektrum čtenářů, od malých dětí, s kterými je čtou jejich rodiče či prarodiče, po školní děti, kteří si jej čtou samostatně, přes vedoucí a funkcionáře sdružení dětí a mládeže, až po učitelé, z nichž někteří sem chodí i s celou třídou, např. při hodinách informatiky.

 

Do magazínu můžete přispívat i vy, pokud např. pořádáte nějakou zajímavou akci pro veřejnost a chcete na ni pozvat ostatní, nebo pokud děláte nábor do oddílu či kroužku. Samozřejmě můžete napsat o vaši zdařilé akci, na kterou jste třeba před tím čtenáře magazínu pozvali. Psát mohou i děti a to nejenom o akcích, kterých se zúčastnily, a které se jim líbily, ale mohou představit i vlastní literární tvorbu – povídku či básničku a nebo třeba napsat recenzi na oblíbenou hru, film či knihu.

 

Magazín eKamarád se věnuje i bezpečnosti na Internetu a je tedy i naším hlavním mediálním partnerem.



Přidání komentáře k článku Magazín eKamarád jako zdroj informací o volném čase



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024